TOONvormGEVING
RuimtelijkeVormgeving met oog voor duurzaamheid

Interieur Vormgeving

Wonen = een werkwoord.
Om prettig te wonen of te werken, een huis een thuis te laten zijn, moet er zo af en toe werk verzet worden. Wanneer je gezins- of bedrijfssituatie veranderd, of je bent gewoon toe aan een frisse functionele up-date van je interieur of bedrijfsruimte , in alle gevallen is er werk aan de winkel. TOONvormGEVING wil graag uw professionele "winkel" zijn en u werk uit handen nemen.
Heeft u een nieuwe woning gekocht en is het lastig een voorstelling te maken van de ruimten vanaf de 2D tekening van de architect of makelaar?
Een 3D visualisatie biedt uitkomst.
Wanneer u tijdig helderheid krijgt in de (on)mogelijkheden kunt u direct anticiperen en zo al tijdens het bouwproces aanpassingen laten doen die uw woonplezier verhogen.
Niets is zo onplezierig als na het betrekken uw nieuwe woning meteen weer in de rommel te zitten omdat er verbouwd moet worden.  


NATUURLIJK (ver)bouw je je leefruimte als het even kan op een duurzame en milieu-verantwoordelijke manier.  Niets zo belangrijk als een goed en gezonde leefklimaat. Gelukkig denken veel bedrijven al na over duurzaam produceren. Staat dit ook hoog op uw lijstje?

  • gebruik biobased of minerale verven 
  • meubels van gerecyclede/duurzame materialen en/of
  • hergebruik van bestaande meubels en materialen.

 


TOONvormGEVING weet de weg naar bedrijven die duurzame producten leveren.

Stoel gemaakt van PET-flessen
Stoel gemaakt van PET-flessen
Stoel UBU van PlanQ
Stoel UBU van PlanQ
Ontwerp Eco woning met sedumdak
Ontwerp Eco woning met sedumdak
biobased verf
biobased verf
JOHANNES VanVrienden
JOHANNES VanVrienden

1. PET fauteuil van Olger Blase, kuip vervaardigd van gebruikte plastic flessen. 2. Stoel Ubu eiken en gerecycled textiel van PlanQ  3.  eiken tafel zonder lijm vervaardigd, afgewerkt met duurzame beits van VanVrienden. 4. houten woning met sedum-/vegetatiedak (eigen ontwerp TVG) 5. biobased verf (verkrijgbaar via TVG)


U kunt TOONvormGEVING inschakelen voor:

  • interieurontwerp voor woonhuizen, winkels, kantoren, spreekkamers en andere openbare ruimten
  • kleur- en materiaaladvies
  • Visualisaties in 2D en 3D
  • meubelontwerp
  • indelingsadvies bij (ver)bouw


Om u een indicatie van de tarieven te geven:
De prijs voor een basisadvies ( adviesrapport, excl. kleur- meubel-  en materiaaladvies, incl. 2D +3D tekeningen) bedraagt € 250,- incl. BTW voor één ruimte.
Uiteraard kunt u kiezen voor een basisadvies, maar tijdens ons eerste (gratis) adviesgesprek kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en zo tot een voor u meest geschikte advieskeuze komen.
bhwf_24668190_cm-b
bhwf_24668190_cm-b
bhwf_5185250_cm-a
bhwf_5185250_cm-a
bhwf_17796062_cm-a
bhwf_17796062_cm-a

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn